Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon

Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon

Un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit, deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat pe smartphone pentru a răspunde la mesaje.

Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Potrivit Gulf News, bărbatul s-a izbit de un zid când a încercat să îi facă avansuri soţiei în camera de hotel, deoarece femeia era prea preocupată să răspundă la mesajele de felicitare.

Soţul i-a cerut tinerei să înceteze să mai folosească telefonul, iar aceasta s-a enervat şi i-a spus că prietenii ei sunt mai importanţi. La scurt timp, bărbatul a părăsit hotelul, dar nu înainte de a-i spune soţiei că divorţează, potrivit Go4it.

Actele au fost deja depuse, potrivit rudelor mirelui, iar în ciuda eforturilor făcute de un comitet de reconciliere, bărbatul şi-a păstrat decizia.

În Arabia Saudită procentul mariajelor care se sfârşesc prin divorţ este de aproximativ 30%.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”