Un tânăr sănătos de doar 22 de ani a mers la culcare și nu s-a mai trezit. Familia este devastată

Un tânăr sănătos de doar 22 de ani a mers la culcare și nu s-a mai trezit. Familia este devastată

Rickson „Ricko” Williams era „în formă și sănătos”, însă a murit în somn cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 22 de ani. Tânărul, care este din orașul Wallaville, Queensland, s-a pus la somn pe 11 ianuarie și, în mod tragic, nu s-a mai trezit, relatează Daily Mail.

Tânărul era „perfect sănătos”. Foto Captură video YouTube

Familia distrusă a tânărului susține că este posibil că acesta să fi murit din cauza unei afecțiuni cardiace nediagnosticate, deși cauza morții sale nu este cunoscută.

Mama sa, Tanya Wright, a afirmat că familia a fost șocată.

Acesta nu este un mesaj pe care mă așteptam să îl scriu, dar este totuși unul care trebuie scris”, a transmis Tanya Wright într-o postare publicată pe Facebook a doua zi după moartea fiului său.

Oricine ne cunoștea, știa cât de mult a însemnat Rickson pentru noi și cât de mult ne va afecta această pierdere”, se mai arată în postare publicată pe Facebook de mama tânărului.

Femeia a afirmat de curând pentru Townsville Bulletin că medicii au descoperit că Williams avea inima mărită.

În acest moment nu știm cauza exactă a morții sale, dar credem că ar putea fi legată” de această afecțiune, a afirmat Tanya Wright.

Tânărul a lucrat la o pepinieră din orașul Rollingstone înainte de a se muta în Wallaville în urmă cu aproximativ patru ani. Rickson Williams a vrut „întotdeauna să fie sufletul petrecerii”.

Familia speră să strângă 10.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute.

În timp ce familia noastră încearcă să găsească o cale pentru a trece peste această perioadă dificilă, aș vrea doar să mă adresez comunității noastre uimitoare, familiei iubitoare și prietenilor extraordinari pentru sprijin. El a parcurs un drum extraordinar de lung de la dificultățile cu care s-a confruntat cu doar câțiva ani în urmă. Iubea viața și întotdeauna a vrut să fie sufletul petrecerii, chiar și atunci când nu era nicio petrecere. Deși sprijinul financiar nu îl va aduce pe Rickson înapoi, sperăm că ne va ajuta să ne luăm rămas-bun aşa cum merită și să avem puțin timp pentru a plânge pierderea neașteptată a fiului și fratelui nostru iubitor, fără stresul suplimentar al poverii financiare”, a transmis mama tânărului pe Go FundMe .

Înmormântarea tânărului va avea loc, vineri, 3 februarie, la Wallaville Hall, la ora 10.00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă