Un tată din Marea Britanie, care parodiază selfie-urile fiicei sale, a devenit viral pe Instagram

Un tată din Marea Britanie, care parodiază selfie-urile fiicei sale, a devenit viral pe Instagram

Un tată din Marea Britanie care a început să copieze selfie-urile fiicei sale de pe Instagram și să le publice la rândul său pe internet din dorința de a-i demonstra că se expune prea mult are acum un număr dublu de urmăritori față de ea, potrivit The Daily Mirror.

Sursa foto: www.mirror.co.uk

La începutul săptămânii, Chris Burr Martin a devenit viral când, șocat de selfie-urile provocatoare ale fiicei sale, a decis să le parodieze și să publice propriile versiuni. Avea la acel moment 49 de urmăritori. Postările sale au fost considerate atât de amuzante încât în scurtă vreme a ajuns din urmă cifra de 31.000 de fani virtuali ai fiicei sale, iar în prezent numărul aproape s-a dublat, mai arată sursa citată.

Sursa foto: therealburrmartin / Instagram

Chris Burr Martin, în vârstă de 48 de ani, parodiază pozițiile adoptate de fiica sa, Cassie, în selfie-uri, poartă o vestimentație cât mai asemănătoare cu a ei și chiar își desenează tatuajele acesteia.

''Am observat selfie-urile fiicei mele în urmă cu câteva luni, în mai'', a spus britanicul care a mărturisit că abia recent a reușit să ''înțeleagă Facebook-ul''. ''Nu m-am așteptat la o asemenea reacție; dacă aș fi știut că oamenii din toată lumea îmi vor vedea pozele, aș fi desenat tatuajele mai bine'', a mai spus el adăugând că probabil oamenii preferă mai mult ''ceva haios'' decât ''ceva drăguț''.

Fiica sa, Cassie, în vârstă de 20 de ani, a declarat că tatăl ei a vrut să îi demonstreze cum arată în selfie-uri, însă ''în felul lui''. ''A fost un adevărat șoc când mi-a dublat cifrele (de urmăritori — n.r.) într-un timp atât de scurt. Acum mă gândesc un pic mai mult la ce poze public pentru că știu că unele nu mai pot fi niciodată șterse de pe internet și vor fi văzute de anumiți oameni'', a adăugat ea.

Britanicul a mărturisit că nu este ceva neobișnuit pentru el să poarte costumații ieșite din comun. ''Fac parte din Star Wars Club, '501st', așa că vestimentația ciudată nu e un lucru străin de mine. De obicei știu până în iunie ce costum voi purta de Halloween'', a mai spus el.

Soția sa, Jani, s-a declarat mirată dar și încântată de toate acestea. ''Am fost cu adevărat uimită de tot ce s-a petrecut. Mă bucur că s-a întâmplat pentru că acum ei petrec mai mult timp împreună'', a spus ea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria