Un taxi a rănit doi pietoni, provocând panică în centrul Londrei

Un taxi a rănit doi pietoni, provocând panică în centrul Londrei

Mai mulți oameni au intrat în panică și au fugit de la locul unui accident rutier produs miercuri seară în zona centrală Covent Garden din Londra, după ce un taxi a intrat pe trotuar și a rănit doi pietoni, potrivit poliției capitalei britanice, informează dpa.

Sursa foto: TfL Traffic News / Twitter

"Poliția la fața locului în Covent Garden se ocupă de un accident cu răniți implicând un taxi", a anunțat Poliția Metropolitană pe Twitter , precizând că incidentul "nu are legătură cu terorismul".

Într-o postare ulterioară pe Twitter, ea a declarat că șoferul de taxi "asistă poliția" și două persoane rănite erau tratate de paramedici.

Potrivit unui comunicat separat de la sediul Poliției Metropolitane, ofițerii au fost chemați imediat după ora 17.00 (17.00 GMT) după informații despre "un taxi ce a intrat în coliziune cu pietoni".

"Șoferul de taxi a fost reținut de poliție", potrivit comunicatului, adăugând că incidentul "nu este considerat ca legat de terorism".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”