Un tigru a ucis o îngrijitoare la o grădină zoologică din Spania

Un tigru a ucis o îngrijitoare la o grădină zoologică din Spania

O îngrijitoare din parcul zoologic "Terra Natura" de pe coasta de est a Spaniei a fost ucisă sâmbătă seara de un tigru asiatic după ce a lăsat deschisă ușa de la cușca în care se afla animalul, informează agenția de presă Xinhua.

"Terra Natura" a confirmat că victima era o femeie care a lucrat în acest parc zoologic timp de opt ani și că aceasta a fost ucisă din cauza "unei pierderi a concentrării", după ce a lăsat "pe jumătate deschisă" ușa de la cușca tigrilor.

Unul dintre tigri a profitat de moment pentru a intra în zona în care se afla îngrijitoarea, pe care a atacat-o și a ucis-o.

"Terra Natura" a emis un comunicat în care explică faptul că parcul "are un protocol de securitate strict pentru gestionarea animalelor".

"Doar personalul autorizat" avea acces la locul unde a avut loc atacul, iar acesta nu se afla într-o zonă vizibilă pentru public, a indicat comunicatul.

"De îndată ce a fost detectat atacul, au fost chemate serviciile de urgență, după care animalul a fost sedat", au informat managerii parcului, care regretă profund moartea îngrijitoarei și transmit condoleanțe familiei și prietenilor săi, mai notează agenția Xinhua.

AGERPRES /(autor: Constanța Niță, editor: Ana Bîgu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu