Un traficant de droguri a aruncat iarba în WC când au intrat mascații VIDEO

Un traficant de droguri a aruncat iarba în WC când au intrat mascații VIDEO

În timpul perchezițiilor care au loc miercuri dimineață pentru destructurarea crimei organizate, un suspect a aruncat iarba în toaletă în momentul în care polițiștii și procurorii au intrat în casă.

Unul dintre suspecția a aruncat drogurile în vasul toaletă FOTO: Captură video

Din imaginile obținute de G4Media , se vede că unul dintre suspecți a aruncat plantele în vasul de toaletă.

Miercuri dimineață sunt efectuate în toată țara peste 300 de percheziții domiciliare și au fost emise mai mult de 400 de mandate de aducere, în dosare care vizează grupări de trafic de droguri, trafic de persoane și minori sau trafic de migranți, transmite Poliția Română.

Şase percheziţii domiciliare se desfăşoară miercuri dimineaţă în judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-o cauză având ca obiect comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

În cauză s-a reţinut că, din luna martie a acestui an, mai mulţi inculpaţi, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) şi de mare risc (cocaină) consumatorilor din judeţul Călăraşi. Percheziţii domiciliare au loc și în judeţul Timiş, la membrii unei grupări infracţionale organizate implicate în traficul intern şi internaţional de droguri de risc şi mare risc, dar şi de substanţe cu efecte psihoactive.

Principala modalitate de aprovizionare cu droguri a grupării a constat în plasarea de comenzi prin intermediul darknetului şi prin expedierea unor pachete prin intermediul unor firme de coletărie, în special din Olanda şi Germania, pe parcursul cercetărilor reuşindu-se documentarea unor transporturi de droguri sau substanţe cu efecte psihoactive de ordinul kilogramelor, realizate prin intermediul coletelor şi a trimiterilor poştale, potrivit DIICOT.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”