Un traficant de migranţi român, condamnat la trei ani de închisoare în Ungaria

Un traficant de migranţi român, condamnat la trei ani de închisoare în Ungaria

Un tribunal din oraşul Sarvar din vestul Ungariei a condamnat definitiv un român la trei ani de închisoare şi la interdicţia de a intra în ţară timp de şase ani pentru că, luna trecută, a transportat şapte sirieni, inclusiv un copil de doi ani, la graniţa cu Austria, a anunţat marţi procuratura din judeţul Vas, potrivit agenţiei de presă MTI.

Traficantul i-a preluat pe migranţi, care se aflau ilegal în Ungaria, la 23 iulie în apropierea oraşului Morahalom din sudul ţării, potrivit procurorului-şef adjunct, Tamas Szekely. Bărbatul a transportat cinci dintre persoane pe locurile de pasageri, iar alte două în portbagaj.

Poliţia a oprit maşina în apropiere de satul Karako, a precizat procurorul.

Cu câteva zile înainte, acelaşi bărbat fusese oprit de poliţie în timp ce transporta cinci migranţi ilegali spre graniţa de vest, a mai spus el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...