Un transexual s-a transformat în Barbie. Chinurile imense la care s-a supus pentru a arăta ca o păpușă VIDEO

Un transexual s-a transformat în Barbie. Chinurile imense la care s-a supus pentru a arăta ca o păpușă VIDEO

Pasionată încă din copilărie de toate lucrurile feminine și culoarea roz, o femeie transexual din Montreal, Canada, și-a văzut visul cu ochii. După zeci de operații chinuitoare, Angellica Good, de 23 de ani, arată ca o păpușă.

Zeci de operații a îndurat pentru a arăta ca Barbi. Pe lângă mărirea buzelor și a obrajilor, și-a făcut rinoplastie în Turcia și injecții pentru a-și mări fundul și șoldurile, scrie click.ro

Angellica Good și-a văzut visul cu ochii FOTO Instagram

Dar intervențiile chirurgicale nu s-au oprit aici. A mai suferit o operație completă de feminizare a feței, ce a inclus coborârea liniei părului, ridicarea sprâncenelor, ridicarea buzelor și a bărbiei. Angellica este în prezent, model OnlyFans, platforma conținutului pentru adulți, unde are peste 100.000 de urmăritori.

Citește articolul complet pe click.ro

Grammy 2023: Kim Petras, prima femeie transgender care a câștigat un Grammy. Show „satanic“ cu flăcări și „diavoli“

Kim Petras și Sam Smith, câștigătorii trofelui pentru Cel mai bun duo/grup pop, au făcut un show incendiar, la propriu, la Grammy 2023, relatează Variety.

Ei au fost cei care au „furat“ show-ul. Kim Petras și Sam Smith, ambii artiști din comunitatea LGBTQ. Kim Petras (30 de ani) este o cântăreață transgender de origine germană. Ea și britanicul Sam Smith, care va concerta la București în luna iunie , au câștigat la categoria Cel mai bun duo/grup pop, cu piesa „Unholy“.

Kim a devenit astfel prima femeie transgender din istorie care a câștigat râvnitul trofeu și a ținut un discurs emoționant.

Sam, te iubesc atât de mult. Sam m-a susținut atât de mult timp și a vrut ca eu să primesc acest premiu, pentru că sunt prima femeie transgender care câștigă acest trofeu“, a spus ea în aplauzele celor din sală.

Cei doi artiști au și evoluat pe scena Grammy 2023 și au interpretat chiar piesa care le-a adus trofeul, iar show-ul a fost unul incendiar, la propriu, cu flăcări pe scenă. Kim a cântat într-o cușcă, înconjurată de dansatoare în costume de demoni, în timp de Sam Smith a purtat, la rândul său, un costum din latex roșu și un joben cu coarne.

Chiar dacă au primit și critici, Kim Petras și Sam Smith au fost considerați „campionii“ Premiilor Grammy 2023.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”