Un tweet al lui Obama despre Charlottesville a devenit mesajul cu cele mai multe like-uri pe Twitter

Un tweet al lui Obama despre Charlottesville a devenit mesajul cu cele mai multe like-uri pe Twitter

Un tweet al fostului președinte american Barack Obama (2009-2017) despre violențele rasiste care au avut loc la Charlottesville (Virginia) a devenit marți mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria rețelei de socializare Twitter, relatează EFE.

Sursa foto: Barack Obama / Twitter

Tweet-ul lui Obama, care a folosit un citat al laureatului premiului Nobel pentru Pace Nelson Mandela însoțit de o poză a sa alături de copii de diferite rase, a atins 2,71 milioane de like-uri, cu unul în plus față de precedentul record deținut de mesajul cântăreței Ariana Grande, după atentatul concertului său de la Manchester (Marea Britanie) din mai, cu 2,70 milioane de like-uri.

Citatul lui Mandela, împărțit într-o serie de tweet-uri spune: "Nimeni nu se naște urând o persoană din cauza culorii pielii, trecutului, sau religiei sale. Lumea învață să urască, iar dacă este învățată să urască, atunci trebuie să fie învățată să iubească".

Tweet-ul fostului președinte american este și unul dintre cele mai populare din istoria rețelei de socializare cu mii de redifuzări, deși la această categorie se clasează de abia pe locul cinci cu 1,12 milioane de redifuzări.

Cel mai preluat tweet din istoria rețelei, cu 3,65 milioane de redifuzări, este cel al adolescentului care cerea ''nuggets'' de pui gratuite, urmat de un selfie al prezentatoarei și actriței Ellen DeGeneres, la gala premiilor Oscar din 2014, cu 3,44 milioane de redifuzări.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră