Un videoclip cu un rinocer care șarjează pe o stradă din India devine viral pe rețelele de socializare

Un videoclip cu un rinocer care șarjează pe o stradă din India devine viral pe rețelele de socializare

Turiști aflați într-o mașină în nord-estul Indiei au filmat un rinocer care alerga în fața lor pe stradă și care i-a făcut pe mai mulți șoferi să întoarcă autovehiculele în grabă pentru a evita o eventuală șarjă a animalului, relatează vineri UPI.

Sursa foto: North-East Of India / Facebook

Înregistrarea, postată pe Facebook la 26 iulie de un grup aflat într-o vizită turistică în nord-estul Indiei, a avut aproape 13 milioane de vizualizări.

Filmarea a fost făcută pe o stradă din statul Assam în timp ce turiștii se aflau într-o mașină care mergea în spatele rinocerului. "Uită-te cât de mare este", se aude vocea unui bărbat în înregistrare. "Este un rinocer", spune o femeie. "Da, știu că e un rinocer", afirmă bărbatul.

Mașina în care se află turiștii continuă să meargă în spatele rinocerului și se poate vedea în imagini cum șoferii care vin din direcția opusă opresc brusc când văd că animalul se îndreaptă spre ei. Unele dintre aceste mașini sunt aproape să se ciocnească de rinocer și întorc pentru a se îndepărta. În cele din urmă, după ce o camionetă îi blochează drumul, animalul schimbă direcția și iese de pe stradă.

"În sezoanele ploioase este o imagine obișnuită în Assam. Mergeți în zonele apropiate din Parcul național Kaziranga și alte parcuri naționale din Assam și veți avea astfel de scenarii", se menționează într-un comentariu la înregistrarea video.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Un zvon...

4 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri