Unchiul lui Nadal, anunț major: De ce depinde viitorul lui Rafa în tenis

Unchiul lui Nadal, anunț major: De ce depinde viitorul lui Rafa în tenis

Rafael Nadal nu se va retrage din tenis, dacă va reuşi să se recupereze bine în urma accidentării de lungă durată la şold, a opinat unchiul său, Toni Nadal, citat de DPA.

Toni Nadal

Nadal se confruntă cu probleme medicale la şold şi a jucat ultima oară, în ianuarie, la Australian Open, iar recent a sugerat o retragere din activitate în anul 2024. Toni Nadal a spus că 2024 ar ieşi din ecuaţia retragerii, dacă nepotul său se va simţi bine şi este pregătit să joace.

''Rafael are deja vârsta de 37 ani, ani care cântăresc greu. Ce ştiu eu, pentru că am vorbit cu el, este că Rafael vrea să revină, vrea să se recupereze bine. Şi dacă recuperarea e bună, eu cred că el va dori să continue. Atunci vom vedea, pentru că el trebuie să obţină rezultate şi nu va fi uşor, pierzi clasamentul şi va trebui să joci cu cei mai buni mai repede. Atunci trebuie să fii bine în mai multe zile şi vei avea mai multe meciuri dificile'', a spus Toni Nadal într-un interviu postat luni de portalul Clay.

Nadal, cu 22 de titluri de Grand Slam în palmares, se pregăteşte de revenire la academia sa din Mallorca doar din punct de vedere mental, pentru că încă nu se poate antrena.

''Medicii i-au recomandat să nu se antreneze în aşteptarea unei recuperări depline. Cam peste o lună el ar trebui să înceapă pregătirea şi pe terenul de tenis'', a adăugat Toni Nadal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat