Unde a „fugit” Cătălin Botezatu după operația suferită acum o lună

Unde a „fugit” Cătălin Botezatu după operația suferită acum o lună

Cătălin Botezatul a suferit o ultimă operație în urmă cu abia o lună, însă nu a suportat să stea prea mult acasă să se relaxeze, ci a ales că plece într-o nouă și exotică vacanță pe plaiuri de poveste, că doar călătorului îi stă bine cu drumul iar celebrului creator de modă cu luxul și opulența.

Designerul a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii din excursia lui din Kenya, destinație care pare că l-a fermecat iremediabil. Cătălin s-a fotografiat în cadre de vis, a și dansat cu triburile din sate, ba char a îmbrăcat și straie tradiționale, semn că îi cam priește ieșirea din tipare și că se află într-o stare cum nu se poate mai bună.

Vedeta a anunțat în urmă cu doar o lună, pe data de 4 martie, că se află pe patul unui spital din Turcia, fiind pregătit de o nouă intervenție chirurgicală. La acea vreme nu a dat prea multe informații, însă a dorit să își anunțe fanii despre starea în care se află și de faptul că este optimist.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante