Unde și-a ascuns o moldoveancă buletinul românesc fals. Vameșii germani au observat imediat și au percheziționat-o fără jenă

Unde și-a ascuns o moldoveancă buletinul românesc fals. Vameșii germani au observat imediat și au percheziționat-o fără jenă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Federal de Poliție au reușit să descopere joi o utilizare abuzivă a documentelor de identitate. O femeie (32 de ani) a ascuns documentul în sutienul său.

Femeia a fost observată ca pasageră într-un autoturism care intra în Germania din Cehia și a fost verificată la Waidhaus. În timpul controlului, aceasta s-a legitimat cu un pașaport moldovenesc, scrie oberpfalzecho.de.

Atenți, ofițerii au putut vedea amprenta unui alt document de identitate în sutienul femeii. După solicitări repetate, aceasta a fost nevoită să recunoască și a predat ofițerilor c artea de identitate românească vizibil falsificată.

Dreptul de a călători i-a fost retras

Întrucât și-a pierdut dreptul de a călători în Germania prin utilizarea cărții de identitate false, femeia se va confrunta nu numai cu acuzația de utilizare de cărți de identitate oficiale false, ci și cu acuzații penale pentru intrarea neautorizată pe teritoriul federal.

Ea va fi expulzată înapoi în Republica Cehă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...