Ungaria consideră că ultimele atentate din Spania și Finlanda confirmă politica antiimigrație a acestei țări

Ungaria consideră că ultimele atentate din Spania și Finlanda confirmă politica antiimigrație a acestei țări

Ministrul de externe ungar, Péter Szijjártó, a declarat marți că ultimele atentate comise în Spania și Finlanda confirmă politica țării sale împotriva sosirii imigranților și a refugiaților și a susținut că Europa este în pericol dacă nu face o schimbare, informează EFE.

"Trebuie văzut cine sunt cei care comit aceste acte: imigranți ilegali sau persoane care au sosit ca imigranți și a căror integrare a dat greș", a apreciat Szijjártó, potrivit unor declarații de presă difuzate de MAE de la Budapesta.

Szijjártó este de părere că reacțiile politicienilor europeni la atentatele din Barcelona și Finlanda "sunt îngrijorătoare", pentru că singurul lucru pe care îl fac oamenii politici europeni este să dea asigurări că astfel de acte de teroare "nu-i vor intimida". "Dacă asta-i tot ce pot face, atunci nu este o exagerare să spunem că Europa este într-un mare pericol", a insistat Szijjártó, adăugând că liderii europeni trebuie să facă mai mult împotriva terorismului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?