Ungaria: Orban l-a felicitat pe Erdogan pentru succesul de la referendumul constituțional

Ungaria: Orban l-a felicitat pe Erdogan pentru succesul de la referendumul constituțional

Premierul conservator al Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru victoria de la referendumul asupra modificărilor constituționale, a declarat joi seara târziu, la Budapesta, un purtător de cuvânt, citat de agenția DPA.

Comisia electorală de la Ankara a anunțat oficial anterior rezultatul final al referendumului, precizând că 51,4% dintre votanți au susținut schimbările care vor întări semnificativ puterile președintelui.

Purtătorul de cuvânt menționat a adăugat că Orban a acceptat invitația lui Erdogan pentru a avea o întâlnire bilaterală în marja unei conferințe economice în China, în luna mai.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…