Ungaria: Trei migranţi au decedat şi alţi 11 au fost răniţi când furgoneta în care se aflau a luat foc

Ungaria: Trei migranţi au decedat şi alţi 11 au fost răniţi când furgoneta în care se aflau a luat foc

Furgoneta, care transport 15 migranţi, a lovit un alt vehicul în cursul unei manevre pentru a evita un baraj al poliţiei, luând foc în apropiere de localitatea Bocsa, la 122 km sud de Budapesta, potrivit unui comunicat al poliţiei ungare publicat online.

Doi dintre migranţii aflaţi în furgonetă au decedat pe loc, iar un al treilea a murit la spital, potrivit comunicatului de presă menţionat. Unsprezece persoane au fost spitalizate.

Şoferul, de naţionalitate georgiană, a fost arestat. El este suspectat că ar fi membru al unei reţele de trafic de fiinţe umane, conform poliţiei ungare.

Circa 157.000 de migranţi au ajuns la graniţa cu Ungaria de la începutul anului 2022, număr în creştere faţă de 2021, potrivit unui consilier al premierului Viktor Orban.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”