Universitatea Craiova - Sepski OSK 2-2. Prima intervenţie VAR în Superliga

Universitatea Craiova - Sepski OSK 2-2. Prima intervenţie VAR în Superliga

Formaţia antrenată de Laszlo Balint nu a reuşit să depăşească "complexul" Sepsi, formaţie pe care nu a învins-o în ultimele 8 partide. Sepsi venea după trei victorii consecutive cu formaţia craioveană.

A fost un meci spectaculos cu foarte multe ocazii de ambele părţi. În minutul 29 Ivan a centrat perfect la bara a doua de unde Gustavo l-a învins pe Niczuly cu o lovitură de cap. A fost o schimbare inspirată a antrenorului gazdelor, după ce cu doar 3 minute înainte Roguljic a fost înlocuit cu Gustavo, după o accidentare destul de gravă. La pauză craiovenii au intrat cu avantaj de un gol după ce pe final de repriză Sepsi a mai avut câteva ocazii mari de a restabili egalitatea.

Universitatea Craiova şi-a dublat avantajul pe tabelă la doar 14 minute de la reluarea jocului în urma unui contraatac superb al lui Ivan care a pătruns în careu şi i-a pasat excelent lui Koljic. Acesta a trimis mingea în spate la Gustavo care a marcat cu un şut pe jos, reuşind dubla.

În minutul 73 atacurile oaspeţilor au dat roade, Damaşcan reuşind să reducă din diferenţă. Cu doar 3 minute înainte de finalul celor 90 de minute, covăsnenii au făcut o fază spectaculoasă finalizată de Nicolae Păun care a restabilit egalitatea.

Prima intervenţie VAR în Superligă

Mateiu a fost eliminat după ce faza a fost analizată cu ajutorul camerei VAR. La faza golului, Păun a fost contrat dur de jucătorul gazdelor în marginea careului. Golul a fost validat, dar centralul Radu Petrescu a mers la marginea terenului pentru a revedea faza.

Arbitrul a revenit la centru unde i-a arătat cartonaşul roşu lui Alexandru Mateiu. Este prima intervenţie VAR care ajută arbitrul să ia o decizie importantă în timpul meciului.

La finalul partidei Balint a declarat că oltenii au avut jocul în mână, dar nu au reuşit să gestioneze bine ultimele 20 de minute.

“Un joc pe care l-am avut în mână, dar nu am reuşit să gestionăm ultimele 20 de minute. Ar fi trebuit să câştigăm meciul ăsta, s-a terminat 2-2, puteam să şi pierdem pe final. Roguljic la prima vedere este doar o contuzie forte. Să vedem şi la Baiaram, şi el a acuzat nişte dureri”, a spus Laszlo Balint.

Antrenorul oaspeţilor, Cristiano Bergodi, a declarat că jucătorii săi au reacţionat foarte bine la scorul de 2-0 în favoarea adversarilor.

“Prima repriză a fost un pic mai greu, dar în a doua am schimbat sistemul de joc. Am început bine a doua repriză, ne-am dus peste ei. Îi felicit pe băieţi pentru că au reacţionat foarte bine. Spiritul mi-a plăcut, mentalitatea de a juca până la capăt”, a precizat Bergodi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante