Unul din maimuțoii din cauza cărora nu aveți autostrăzi

Unul din maimuțoii din cauza cărora nu aveți autostrăzi

Reportaje-Live : Unul din maimuțoii din cauza cărora nu aveți autostrăzi

Pe individul din imagine ii cheama Alexandru Horpos si alaturi de frac-su detine firma Straco Grup.

Cine este Straco Grup? Este una din firmele care au castigat licitatii pe banda rulanta cu statul roman, lucrari executate defectuos sau niciodata terminate. Din cauza unor firme ca aceasta Romania are autostrazi nefinalizate, Straco castigand mai multe loturi de autostrada si de fiecare data neexecutate sau executate cu ani de zile de intarzieri si probleme de calitate.

Ei sunt sobolanii conectati politic care castiga licitatii si nu executa autostrazile. Stam ani de zile cu santiere din cauza lor. Exemplul cel recent este Campia Turzii-Chetani unde pe un segment simplu, plan de autostrada abia au facut 40% in 5 ani si de vreo jumatate de an nu mai lucreaza deloc. Azi a fost reziliat in sfarsit contractul cu acesta firma care nu ar trebui sa mai castige vreodata vreo licitatie in Romania. BRAVO ministrului Drula pentru relizierea contractului.

Fratii astia Horpos apar in nenumarate dosare de evaziune fiscala, spalare de bani, mita dar asta nu i-a impiedicat sa castige majoritatea lucrarilor de asflatare din Bucuresti din ultimii ani si bucati din autostrazile vesnic in constructie din Romania. In ultimii ani au primit contracte pe banda pe rulanta de la primarii PSD in frunte cu Firea, apar si in dosarul Teldrum, au fost si arestati de doua ori dar repet asta nu ii impiedica sa participe si sa castige licitatii cu statul.

Una peste alta firma lor minunata este acum in insolventa, la fel ca si Tel Drum-ul lui Dragnea.

Daca vrem sa schimbam vreodata ceva in tara asta atunci trebuie excluse definitiv de la orice licitatie a statului firmele care au avut intarzieri foarte mari, firmele care nu au executat lucrari si firmele ai caror patroni au fost cercetati penal. E simplu. Ai calcat odata pe bec, atunci niciodata, neam de neamul tau, tu sau vreo firma de-a ta nu mai aveti ce cauta la vreo licitatie a statului roman. Genul acesta de firme trebuie desfiintate si statul trebuie sa le execute toate activele si averea patronilor pentru prejudiciile aduse Romaniei. O lucrare de infrastuctura, o autostrada are importanta nationala strategica. Neexecutarea ei in termen sau la cerintele de calitate ar trebui sa aiba consecinte directe si imediate.

Deci, cand stati cu orele in coloana, cand injurati autoritatile, injurati-l din cand in cand si pe individul asta. Din cauza lui si a unora ca el plus a politicienilor cumparati de el nu avem autostrazi.

Apropos e top 100 cei mai bogati romani. A muncit saracu' pentru tara asta. Merita!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…