Unul dintre cele mai populare localuri din Madrid aparține unui român VIDEO

Unul dintre cele mai populare localuri din Madrid aparține unui român VIDEO

Un român originar din Alexandria a deschis în Madrid un local care a devenit renumit pentru preparatele sale ieftine și gustoase.

Cătălin Dumitru și preparatul său

Cătălin Dumitru de 41 de ani a plecat în Spania când avea 24 de ani. S-a stabilit la Madrid unde, în urmă cu câțiva ani, a deschis un local în Calle Galileo, scrie Ziarul Românesc .

Preparatul vestit se numește camperos malaguenos, un sandviș specific, cu pâine crocantă în afară și moale și caldă înăuntru, care se umple cu ce dorește clientul: pui, pește, legume, apoi se pune la prăjit pe fierul încins.

După opt ani de la deschidere, localul este apreciat de clienți. Potrivit voturilor de pe aplicatia Restaurant Guru, acum este cel mai recomandat local. Localul său concurează cu alte 300 de bucătării din Madrid.

Clienții spun că prețurile sunt foarte accesibile. Pentru un camperos malaguenos mare, de jumătate de kilogram, clientul plătește 3,50 euro. Cel mai scump ajunge la 9 euro.

„În general, noi românii care ajungem în afară suntem muncitori, ne dedicăm muncii și avem un scop precis: să reușim. Pot să spun că eu, în ceea ce fac, am reușit”, a mărturisit Cătălin Dumitru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia