UPDATE Ambasadorul Dan Mihalache: Românca rănită în atentatul de la Londra a încetat din viață

UPDATE Ambasadorul Dan Mihalache: Românca rănită în atentatul de la Londra a încetat din viață

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a confirmat vineri pentru AGERPRES decesul româncei rănite grav în atentatul din capitala Marii Britanii din 22 martie.

El a precizat că tânăra româncă a decedat joi seară și că va acorda ajutorul necesar pentru repatrierea acesteia.

'Aseară târziu (a încetat din viață — n.r.). Familia ei deocamdată este în țară. Desigur că o să le dăm tot ajutorul necesar pentru repatrierea corpului în momentul în care se va pune problema', a declarat Mihalache.

Femeia se afla la Londra în excursie împreună cu partenerul său de viață, cei doi fiind surprinși pe podul Westminster în timpul atentatului produs de un bărbat care a intrat cu autoturismul în pietoni. Românca, aflată în stare critică, a fost internată în spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Bărbatul a fost rănit ușor.

Cei doi români se aflau la Londra pentru a serba ziua de naștere a bărbatului și urmau să se căsătorească.

Pe 22 martie, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra , iar după aceea a reușit să înjunghie un polițist și a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate. Polițistul înjunghiat a decedat în urma rănilor suferite, la fel și doi dintre pietonii loviți de mașina atacatorului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro