UPDATE Argeș: Cei doi turiști dați dispăruți în Masivul Leaota au fost găsiți nevătămați

UPDATE Argeș: Cei doi turiști dați dispăruți în Masivul Leaota au fost găsiți nevătămați

Cei doi turiști căutați marți în Masivul Leaota, un bărbat și o femeie care nu au mai putut fi contactați timp de două zile, au fost găsiți nevătămați.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, turiștii își instalaseră cortul pe un traseu montan aflat într-o zonă în care nu există semnal de telefonie mobilă. Ei sunt în afara oricărui pericol, neavând nevoie de asistență medicală.

Autoritățile din Argeș începuseră, în cursul dimineții de marți, o operațiune de căutare a turiștilor care plecaseră duminică pe un traseu montan, ulterior nemaiputând fi contactați de familie.

Bărbatul de 37 de ani și partenera lui de 38 de ani, ambii din Galați, intenționau să parcurgă un traseu care permite accesul din Masivul Leaota către Vârful Omu din Bucegi. Autoritățile au fost alertate marți dimineață de tatăl bărbatului, care a anunțat că nu mai poate lua legătura cu fiul său.

Pentru găsirea celor două persoane au fost constituite echipe de căutare formate din polițiști și jandarmi montani, cărora li s-au alăturat și salvamontiști.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...