UPDATE Bărbatul găsit pe Jepii Mici în Masivul Bucegi este decedat

UPDATE Bărbatul găsit pe Jepii Mici în Masivul Bucegi este decedat

Bărbatul de aproximativ 50 de ani care a fost găsit, sâmbătă, pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, este decedat, acesta urmând să fie coborât de pe munte de salvamontiși, intervenția fiind extrem de dificilă din cauza vremii nefavorabile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, George Duță, la numărul unic de urgență 112 a fost primit un apel prin care se anunța faptul că pe Jepii Mici a fost găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani care se află în comă și posibil în hipotermie.

Echipajele de salvamontiști din Bușteni care au ajuns la persoana în cauză au constatat că aceasta este decedată.

Bărbatul va fi coborât de pe munte de salvatorii montani, intervenția fiind dificilă din cauza vântului puternic, a zăpezii și viscolului și a vizibilității scăzute.

AGERPRES


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?