UPDATE Bihor: Ucigașul tinerei de 24 de ani a murit sărind de la etajul patru al unui bloc de locuințe

UPDATE Bihor: Ucigașul tinerei de 24 de ani a murit sărind de la etajul patru al unui bloc de locuințe

Adrian Hladii, presupusul ucigaș al tinerei Dalia Duca, de 24 de ani, pe care a răpit-o, ulterior aceasta fiind găsită împușcată în cap, prins în cursul serii de sâmbătă, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe și a murit, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Ambulanței Bihor, Gheorghe Pintea.

"Criminalul e mort, acum îl duc la Medicina Legală. S-a aruncat de la balcon", a declarat Gheorghe Pintea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a confirmat evenimentul care a avut loc în jurul orei 19,00.

"Pot să vă spun că a fost prins într-o locație din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, pentru care poliția a avut mandat de percheziție, unde noi am fost și ieri și nu era. Azi am dorit să ne întoarcem, am fost în echipă împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunal, când a ajuns poliția cu procurorul la ușă, el a sărit pe geam, de la etajul patru. A fost transportat cu salvarea. Am înțeles că a decedat", a spus Alina Dinu.

Bihor: Adrian Hladii, presupusul ucigaș al tinerei de 24 de ani, a fost prins

Adrian Hladii, presupusul ucigaș al tinerei Dalia Duca, de 24 de ani, pe care a răpit-o și a fost găsită împușcată în cap, a fost prins în cursul zilei de sâmbătă, a declarat, pentru AGERPRES, Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

'Nu am detalii. Pot să vă spun că a fost prins într-o locație pentru care noi aveam mandat în care noi, Poliția, am mai fost ieri și ieri nu era. În Oradea,' a spus Alina Dinu.

Fata, identificată de presa locală ca fiind Dalia Duca, este fiica unui fost ofițer al Poliției Bihor, care a activat în anii '90 la Serviciul judiciar. Ea a ieșit miercuri dimineață însoțită de actualul iubit la poarta casei, solicitată de fostul ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce Adrian Hladii a tras câteva gloanțe asupra lui, bărbatul a fost rănit, iar fata, sub amenințarea armei, a fost forțată să urce în autoturismul în care a fost mai apoi găsită decedată.

AGERPRES/(A-autor Eugenia Pașca, editor: Mihai Simionescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...