UPDATE Bistrița-Năsăud: Zece victime în accidentul de pe DN 17 de la Coldău; printre răniți, doi copii, unul fiind bebeluș

UPDATE Bistrița-Năsăud: Zece victime în accidentul de pe DN 17 de la Coldău; printre răniți, doi copii, unul fiind bebeluș

Zece persoane au fost rănite, marți seara, într-un accident de circulație produs pe DN 17, în localitatea bistrițeană Coldău, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Monica Borz.

Inițial, reprezentantul ISU Bistrița, Ioan Budurlean, a comunicat că sunt nouă răniți, unul dintre aceștia refuzând transportul la spital.

În cele din urmă, toți cei zece răniți, printre care se numără o mamă cu doi copii, unul dintre ei bebeluș, au fost transportați la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița.

Potrivit Monicăi Borz, o singură persoană se află în stare mai gravă, restul suferind răni ușoare, însă viața nu le este pusă în pericol.

La fața locului au intervenit patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, două echipaje de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, accidentul a fost provocat de un tânăr de 23 ani din județul Botoșani care, într-o curbă, nu a adaptat viteza, a pătruns pe contrasens și a colizionat alte două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus.

În urma testării alcoolscopice, polițiștii au stabilit că șoferul din Botoșani consumase alcool înainte de a se urca la volan, concentrația fiind peste limita legală.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

AGERPRES / (AS — autor: Tina Țucui, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...