UPDATE Brașov: Trei persoane, decedate în accidentul de pe DN 73A; elicopterul SMURD a preluat unul dintre răniți

UPDATE Brașov: Trei persoane, decedate în accidentul de pe DN 73A; elicopterul SMURD a preluat unul dintre răniți

Trei persoane au decedat, iar alte trei, între care și un copil, au fost rănite în accidentul care s-a produs, miercuri, pe DN 73A, una dintre victime fiind preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00, pe DN 73A, la 12 km de Râșnov spre Pârâul Rece, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IJP) Brașov, Gabriela Dinu.

"Cele șase persoane se aflau în autoturismul care a ieșit în decor și s-a răsturnat. Trei persoane au decedat, alte trei, între care și un copil, sunt rănite. Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii Brașov. Un elicopter SMURD a venit la fața locului pentru a prelua unul dintre răniți, aflat într-o stare mai gravă, pentru a-l transporta la Târgu Mureș. Celălalt va fi transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov cu un echipaj SMURD", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, plt. maj. Luiza Dănilă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, a explicat că autoturismul a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor din cauze încă necunoscute, polițiștii efectuând cercetări la fața locului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante