UPDATE Bulacu (CJ Vâlcea): Perchezițiile DNA au la bază anumite sesizări și reclamații

UPDATE Bulacu (CJ Vâlcea): Perchezițiile DNA au la bază anumite sesizări și reclamații

UPDATE ORA 09.22 Vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că perchezițiile DNA vizează mai multe compartimente din cadrul instituției și că au la bază anumite "sesizări și reclamații".

"Da, există percheziții la această oră ale serviciului teritorial DNA Pitești, care vizează mai multe compartimente din cadrul CJ. Se adună documente. Este o procedură legală, mai multe informații nu am nici eu (...)", a precizat Bulacu.

UPDATE ORA 09.07 Percheziții DNA la sediul CJ Vâlcea (surse)

Mai multe percheziții sunt în desfășurare miercuri dimineață la sediul Consiliului Județean Vâlcea și la domiciliile unor angajați ai instituției.

Surse judiciare afirmă că perchezițiile procurorilor DNA l-ar viza pe directorul tehnic al instituției, Florea Mierluș, și licitațiile de asfaltare a unor drumuri județene.

Aceasta este a doua descindere a DNA la sediul CJ Vâlcea în decurs de o lună, după ce procurorii DNA au efectuat percheziții într-un dosar privind lucrări efectuate cu fonduri europene în cazul CET Govora, cinci angajați ai instituției, inclusiv președintele Gheorghe Păsat, fiind oficial urmăriți penal în acest caz.

AGERPRES/(AS — autor: Liviu Popescu, editor: Diana Dumitru, editori online: Andreea Lăzăroiu, Anda Badea)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând data difuzării știrilor pe fluxul agenției.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...