UPDATE Cindrea a luat act de Ordinul prin care a fost schimbat din funcția de președinte al CJ

UPDATE Cindrea a luat act de Ordinul prin care a fost schimbat din funcția de președinte al CJ

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, a transmis presei, prin intermediul purtătorului de cuvânt al CJ, Radu Nechit, că a luat act de Ordinul prin care a fost schimbat, luni, din funcție. "Domnul președinte a luat act de ordin și își rezervă dreptul de a face declarații în perioada următoare", a transmis Radu Nechit.

Cindrea a fost schimbat luni din funcție printr-un ordin semnat de subprefectul Anca Livia Șandru, căreia i-au fost delegate atribuțiile prefectului Ioan Ovidiu Sitterli, demisionar încă de vineri.

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, și-a încetat mandatul

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, și-a încetat luni mandatul, ca urmare a ordinului prefectului, semnat prin delegare de atribuții de către subprefect, anunță Prefectura.

"Ordinul prefectului privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului Președintelui Consiliului Județean Sibiu, domnul Ioan Cindrea, a fost semnat, prin delegare de atribuții, de către doamna subprefect Anca Livia Șandru, astăzi, 7 martie 2016", se arată într-un comunicat al Prefecturii Sibiu, remis luni, AGERPRES.

Ioan Cindrea nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.

Cindrea a fost condamnat printr-o decizie definitivă, în septembrie 2015, de către judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție, la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că și-a angajat ilegal soția la biroul său parlamentar în perioada cât a fost deputat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

4 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

5 Așa o fi?