UPDATE Cluj: 16 persoane rănite într-un accident - Cinci au suspiciuni de fracturi; restul sunt cu contuzii

UPDATE Cluj: 16 persoane rănite într-un accident - Cinci au suspiciuni de fracturi; restul sunt cu contuzii

UPDATE ORA 09.06 Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat, pentru AGERPRES, că cinci dintre cele 16 persoane transportate la spital în urma accidentului de microbuz de pe DN1 C au suspiciuni de fracturi, iar restul au avut contuzii.

'Din informațiile noastre au fost 17 persoane în microbus, din care 16 au fost transportate la spital, conștiente. Cinci dintre aceste 16 au fost cu afecțiuni mai grave, adică cu suspiciuni de fracturi. Restul au avut contuzii', a precizat Andrei Biriș.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a declarat, pentru AGERPRES, că ar fi vorba de un microbuz care a lovit un tir ce venea din sens invers, în momentul în care acesta din urmă vira pe o stradă laterală. Potrivit reprezentantului IPJ Cluj, în jurul orei 8,30 traficul rutier nu era reluat încă pe DN1C la locul accidentului, dar se circula deviat pe străduțe laterale din localitatea Răscruci.

UPDATE ORA 08.40 Un accident rutier soldat cu 16 victime a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 7,00, pe DN 1C, în zona localității clujene Răscruci.

'Sunt 16 victime, din primele date toate conștiente, s-a început transportul lor către UPU. A fost o coliziune între un microbuz și un autotren', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, Ciprian Cornea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Daniel Boie, a afirmat că ar fi vorba de un microbuz care a lovit un tir ce venea din sens opus, în momentul în care acesta din urmă vira pe o stradă laterală.

'Din datele pe care le avem, un microbuz care transporta muncitori a lovit remorca unui tir care vira să intre pe o stradă laterală. Potrivit datelor noastre, în urma accidentului au fost 12 persoane rănite. Circulația a fost blocată și polițiștii fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul', a spus, pentru AGERPRES, Daniel Boie.

ORA 07.54 IGPR: Trafic rutier blocat pe DN 1C, între Cluj-Napoca și Gherla, după ce un microbuz și un autotren au intrat în coliziune

Traficul rutier este blocat vineri pe DN 1C, în zona localității clujene Răscruci, după ce un microbuz și un autotren au intrat în coliziune, potrivit centrului Infotrafic al IGPR.

''Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni dintre un microbuz și un autotren, circulația rutieră pe DN1C Cluj-Napoca — Gherla este oprită pe ambele sensuri la km 25, în zona localității clujene Răscruci. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului'', se menționează într-un comunicat transmis de IGPR.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…