UPDATE DGPMB: 30 de persoane care participau la o comemorare, amendate de poliţişti

UPDATE DGPMB: 30 de persoane care participau la o comemorare, amendate de poliţişti

Poliţiştii au identificat şi sancţionat 30 de persoane care participau la o comemorare într-o vilă, fără respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

"Au fost identificate şi sancţionate contravenţional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 30 de persoane. Cuantumul sancţiunilor se ridică la 21.000 lei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele identificate de poliţişti se numără Florin Salam şi Adi Minune, care participau la comemorarea lui Emi Pian, la vila acestuia de lângă Penitenciarul Rahova.

Poliţia Capitalei a informat că, în cursul zilei de luni, poliţiştii Secţiei 19 s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment în desfăşurare, într-o locuinţă situată în zona de competenţă.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal, în august 2020, într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

La înmormântarea acestuia din urmă cu şase luni au participat zeci de persoane, iar poliţiştii şi jandarmii au aplicat mai multe amenzi pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf