UPDATE Doi morţi, mai mulţi răniţi grav după ce o camionetă a intrat între pietoni la Toronto

UPDATE Doi morţi, mai mulţi răniţi grav după ce o camionetă a intrat între pietoni la Toronto

O camionetă a trecut de pe carosabil pe trotuar, între pietoni, luni, la Toronto, şi a rănit cel puţin opt-zece persoane, a anunţat poliţia canadiană, într-un mesaj în reţeaua Twitter preluat de agenţiile de presă internaţionale.



Şoferul a fost reţinut, informează presa locală; ziarul Toronto Sun a publicat pe site-ul său de internet fotografia unui bărbat arestat, iar poliţia a confirmat că este vorba despre şoferul camionetei.


Foto: (c) SOCIAL MEDIA / REUTERS


Coliziunea a avut loc la ora locală 13.27 (17.27 GMT, 20.27 ora României), menţionează poliţia, fără a preciza dacă este vorba de un accident sau de un act intenţionat.


Foto: (c) Carlo Allegri / REUTERS


Un martor a declarat agenţiei Reuters că incidentul s-a soldat cu cel puţin doi morţi. Mass media locale, preluate de AFP, susţin că sunt cel puţin patru răniţi care nu mai prezintă semne vitale.

Foto: (c) Carlo Allegri / REUTERS


Coliziunea a avut loc la ora locală 13.27 (17.27 GMT, 20.27 ora României), în nordul oraşului, într-o o intersecţie importantă, care între timp a fost închisă. În zonă a fost întreruptă şi circulaţia metroului.

Foto: (c) SOCIAL MEDIA / REUTERS


AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria