UPDATE Dolj: Circa 10.000 de persoane au mărșăluit prin mai multe cartiere ale Craiovei

UPDATE Dolj: Circa 10.000 de persoane au mărșăluit prin mai multe cartiere ale Craiovei

Circa 10.000 de persoane au mărșăluit sâmbătă seara prin mai multe cartiere ale Craiovei pentru a protesta față de adoptarea de către Guvern a ordonanței de urgență referitoare la modificarea Codurilor Penale.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții, în număr de 40.000, încep să se strângă din nou în fața Guvernului (FOTO/VIDEO)

Protestatarii adunați inițial în Piața "Mihai Viteazul" — Piața Prefecturii din centrul Craiovei au plecat pe Strada Unirii, pe traseul cartier G.Enescu — cartier Craiovița Nouă, iar pe drum acestora li s-au alăturat și alte persoane.

La fel ca și în serile precedente, manifestanții au purtat drapelul României, steagul UE și pancarte cu mesaje pe care se putea citi "Refuz acest abuz"; "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!" etc. și au scandat împotriva Guvernului, ordonanței de urgență și a PSD.

Din cartierul Craiovița Nouă, o parte dintre protestatari s-au întors în centrul Craiovei, în Piața Prefecturii. Protestul s-a încheiat în jurul orei 23,00.

Dolj: Circa 2.000 de persoane protestează la Craiova și circa 30 la Calafat

Circa 2.000 de persoane protestau sâmbătă seară, în jurul orei 19,30, în centrul Craiovei, în Piața "Mihai Viteazul" — Piața Prefecturii, pentru a cincea seară consecutiv, iar în centrul municipiului Calafat se aflau circa 30 de persoane.

Ca și în serile precedente, oamenii au venit cu steaguri și pancarte pe care erau trecute mesaje împotriva Guvernului, a ordonanțelor de urgență și a PSD și scandează "DNA să vină să vă ia!", "PSD, ciumă roșie!", "Abrogați și plecați!".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul