UPDATE Explozie într-un bloc din Brașov; două persoane cu arsuri, transportate la spital

UPDATE Explozie într-un bloc din Brașov; două persoane cu arsuri, transportate la spital

O explozie s-a produs duminică dimineața într-un bloc din Brașov, 60 de persoane fiind evacuate, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt Ciprian Sfreja.

Potrivit oficialului citat, 10 garsoniere au fost afectate de explozie.

"Explozia s-a produs la un bloc tip vilă, la etajul doi, situat pe str. Jiului nr.7. Două persoane, un bărbat și o femeie, au suferit arsuri fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri de gradul unu și doi pe 60% din suprafața corpului. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, are arsuri de gradul unu și doi pe 30% din suprafața corpului. Explozia nu a fost urmată de incendiu", a precizat Sfreja, adăugând că zona a fost izolată și a fost oprită alimentarea cu energie electrică și gaz.
La fața locului au intervenit două echipaje cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Pompierii fac cercetări la fața locului pentru a afla cauza producerii exploziei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”