UPDATE Fotbal: Meciul FC Hermannstadt - FCSB, din Cupa României, amânat pentru joi, la ora 14,00

UPDATE Fotbal: Meciul FC Hermannstadt - FCSB, din Cupa României, amânat pentru joi, la ora 14,00

Meciul dintre AFC Hermannstadt şi FCSB, programat miercuri, de la ora 18,30, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, a fost amânat pentru joi, la ora 14,00, a anunţat postul de televiziune Digi Sport, care transmite partida.

Arbitrul Cătălin Popa (Piteşti) a amânat iniţial debutul jocului cu o oră din cauza terenului îngheţat, iar apoi a decis ca meciul să se dispute joi, de la ora 14,00, când sunt aşteptate condiţii meteo mai favorabile.

Miercuri a fost amânată şi partida dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, programată iniţial pentru joi (20,30), la Craiova, în sferturile Cupei României, tot din cauza vremii nefavorabile.

Federaţia Română de Fotbal amânase luni meciul dintre FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi, din aceeaşi fază a competiţiei. Ambele meciuri se vor juca la date ce vor fi stabilite ulterior.

Gaz Metan Mediaş s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în primul sfert de finală al competiţiei.

Partidele din prima etapă a play-off-ului şi play-out-ului Ligii I la fotbal, programate la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, a decis miercuri Liga Profesionistă de Fotbal.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...