UPDATE Fotbal: Rooney, pus sub acuzare fiindcă a condus sub influența alcoolului

UPDATE Fotbal: Rooney, pus sub acuzare fiindcă a condus sub influența alcoolului

Wayne Rooney, atacantul echipei Everton, fost căpitan al naționalei de fotbal a Angliei, a fost pus sub acuzare fiindcă a condus sub influența alcoolului, a anunțat vineri poliția din comitatul Cheshire, informează Reuters.

Rooney a fost eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Wilmslow. El se afla la volan cu o alcoolemie peste limita legală. Jucătorul va compărea pe 18 septembrie în fața unui tribunal din orașul Stockport.

Cel mai bun marcator din toate timpurile al reprezentativei Angliei, cu 53 de goluri în 119 meciuri, Rooney și-a anunțat retragerea de la națională pe 23 august.
Pe 11 iulie, atacantul a revenit la Everton, clubul la care s-a format, cu care a semnat un contract pe doi ani după 13 sezoane petrecute la Manchester United. El nu mai intra în planurile lui Jose Mourinho, antrenorul "diavolilor roșii".
AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...