UPDATE Germania: Poliția a reținut un suspect în atacul cu cuțit din Munchen (Bild)

UPDATE Germania: Poliția a reținut un suspect în atacul cu cuțit din Munchen (Bild)

UPDATE ORA 13.23 Forțe speciale ale poliției germane au reținut un suspect într-un atac cu cuțit comis sâmbătă dimineața în orașul Munchen (sud), potrivit ediției online a ziarului german Bild, relatează Reuters.

Ziarul nu a precizat sursa pentru această informație. Poliția va ține o conferință de presă în capitala bavareză în jurul orei 10.00 GMT.

Potrivit unui nou bilanț, cinci persoane au fost rănite ușor sâmbătă dimineața la Munchen (sudul Germaniei) de un bărbat înarmat cu un cuțit și care fugise de la fața locului, a anunțat poliția locală.

ORA 12.49 Germania: Patru persoane, rănite de un bărbat înarmat cu un cuțit la Munnchen (poliția)

Patru persoane au fost rănite ușor sâmbătă dimineața la Munchen (sudul Germaniei) de un bărbat înarmat cu un cuțit care a fugit de la fața locului, a anunțat poliția, relatează AFP.

'Nu a fost constatată nicio rană fatală la victime', a precizat poliția pentru contul său de Twitter.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliție, bărbatul a agresat în jurul orei 06.30 GMT mai mulți trecători în cinci locuri din apropierea zonei Rosenheimer Platz, la est de centrul orașului.

Atacatorul a fugit, a avertizat poliția pe Twitter, cerând populației să rămână în locuințe.

Potrivit poliției locale, bărbatul, care are în jur de 40 de ani, a fugit pe o bicicletă neagră. El purta pantaloni gri, o jachetă de jogging și avea de asemenea un russac și un covoraș izolator pentru camping.

'Căutăm autorul cu toate forțele de poliție disponibile', a adăugat poliția pe Twitter, subliniind că motivele agresiunii nu sunt deocamdată cunoscute.

Orașul Munchen a fost teatrul în iulie 2016 a unui atac sângeros comis de un adolescent germano-iranian care a ucis nouă persoane într-un centrul comercial după care s-a sinucis.

AGERPRES/( AS — editor: Violeta Gheorghe, editor online: Anda Badea)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”