UPDATE Handbal feminin: CSM București, victorie fără dubii cu Krim Ljubljana, în Liga Campionilor

UPDATE Handbal feminin: CSM București, victorie fără dubii cu Krim Ljubljana, în Liga Campionilor

CSM București a învins fără dubii formația slovenă RK Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 24-21 (14-9), sâmbătă, în deplasare, într-un meci din Grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Deținătoarea trofeului s-a impus clar, în ciuda faptului că a făcut o repriză secundă mai slabă.

CSMB a început în forță și a condus cu 5-0, Krim marcând primul gol abia în minutul 10. Diferența maximă s-a înregistrat în minutul 11, 11-4, echipa antrenată de Aurelian Roșca intrând la pauză cu un avans de cinci goluri, 14-9. În partea a doua, CSMB a avut o perioadă de zece minute (43-53) în care nu a reușit să marcheze și a încasat cinci goluri consecutive, Krim apropiindu-se la un singur gol, 20-19. Campioana României a punctat apoi de două ori la rând și a luat un nou avans confortabil pentru finalul jocului, câștigând cu 24-21.

CSM București a controlat în totalitate jocul, dar a ratat foarte mult, iar în poartă Jelena Grubisic nu a prins cea mai bună zi a sa, Paula Ungureanu lipsind de la acest meci.

Pentru CSMB au marcat Isabelle Gullden — 7 goluri, Oana Manea — 6 goluri, Maja Mehmedovic — 5, Carmen Martin — 3, Camille Ayglon — 2, Iulia Curea — 1.

Golurile echipei slovene au fost reușite de Aneta Benko — 5, Tamara Georgijev — 5, Vesna Milanovic-Litre — 3, Alja Koren — 2, Mirjeta Bajramoska — 2, Polona Baric — 1, Laura Kamdop — 1, Nina Jericek — 1, Nina Zulic — 1.

Au arbitrat sârbii Aleksandar Pandzic și Ivan Mosorinski, iar delegat EHF a fost macedoneanul Marjan Nacevski.

În alt meci, Larvik (Norvegia) a învins-o cu 24-22 pe FC Midtjylland (Danemarca).

În clasament, înaintea partidei de duminică, dintre Team Esbjerg (Danemarca) și Gyori Audi ETO KC (Ungaria), pe primul loc se află Gyori Audi ETO KC, 8 puncte, urmată de Larvik, 7 puncte, FC Midtjylland, 6 puncte, RK Krim Mercator Ljubljana, 6 puncte, CSM București, 5 puncte, Team Esbjerg, 2 puncte.

CSM București va juca următorul meci pe 12 februarie, în Capitală, cu Team Esbjerg.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”