UPDATE Incendiul de Piața Romană a fost STINS. Două femei au ajuns la spital

UPDATE Incendiul de Piața Romană a fost STINS. Două femei au ajuns la spital

​UPDATE/Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al ISU București două femei au fost transportate la Spitalul Floreasca. Alte 6 persoane sunt evaluate de echipajele de intervenție de la fața locului. Toți călătorii au fost evacuați.

O garnitura de metrou a ramas blocata intre statiile de metrou Piata Romana si Universitate, iar din tunel iese fum, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, exista persoane blocate in tren. La fata locului au sosit echipaje medicale iar pompierii au inceput deplasarea catre zona in care s-a oprit trenul. Metrorex anunta ca a fost vorba despre o degajare de fum de la un panou electric si ca incendiul a fost stins. Reporterul HotNews.ro la fata locului anunta ca trenurile circula la Piata Universitatii in ambele sensuri, dar nu opresc la Piata Romana.

Statia de metrou Piata Romana a fost blocata.

Metrorex a anuntat ca degajarea de fum despre care vorbesc martorii s-ar datora unor probleme aparute la un tablou electric din zona Piata Romana. Incendiul ar fi fost lichidat, potrivit informatiilor anuntate de ISU si citate de Digi24.

O singura persoana a necesitata ajutor medical, din cauza expunerii la fum, fiind fost transportata la spitalul Floreasca.

Revenim cu informatii


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”