UPDATE Infotrafic: Circulația a fost reluată pe DN7, în zona localității Drăganu, unde s-a produs un accident rutier

UPDATE Infotrafic: Circulația a fost reluată pe DN7, în zona localității Drăganu, unde s-a produs un accident rutier

UPDATE ORA 17:19 Circulația rutieră a fost reluată pe DN7, pe ambele sensuri de mers, în zona localității Drăganu, județul Argeș, unde duminică s-a produs un accident, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic din IGPR, remis AGERPRES.

Conform sursei citate, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o dubă și un tir, circulația rutieră a fost inițial blocată total în această zonă, după care s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ.

Accidentul s-a soldat cu o persoană rănită, care a fost transportată la spital, iar în urma incidentului au fost înregistrate valori foarte ridicate de trafic, se arată în comunicat.

Conducătorii auto au fost dirijați de către polițiștii rutieri pe ruta ocolitoare: DN7 Aldești — DN73C Curtea de Argeș — DN 7C Pitești, se precizează în comunicatul citat.

* UPDATE ORA 11:55 Circulația a fost reluată pe un singur fir, alternativ, pe DN7, în urma accidentului rutier produs la Drăganu

Circulația pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, a fost reluată duminică pe un singur fir, alternativ, și se desfășoară îngreunat, în urma accidentului rutier produs în zona localității argeșene Drăganu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în accident au fost implicate două autovehicule, un camion și o autoutilitară. Traficul rutier a fost inițial complet blocat, fiind reluat după câteva zeci de minute pe un singur fir, alternativ.

Din primele cercetări efectuate de polițiști rezultă că autoutilitara a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autocamionul care circula regulamentar.

Conform informațiilor centralizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat în urma impactului, dar este conștient, în timp ce șoferul autocamionului a suferit doar leziuni superficiale. La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de descarcerare.

* ORA 11:37 Infotrafic: Circulație rutieră oprită pe DN7, în zona Drăganu, județul Argeș, în urma unui accident

Circulația rutieră este oprită duminică pe DN7, în zona zona localității Drăganu, județul Argeș, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate o dubă și un tir, o persoană fiind încarcerată, a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, cauza producerii accidentului a fost pătrunderea dubei pe contrasens, aceasta intrând în coliziune frontală cu tirul care circula regulamentar.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei și acordării de îngrijiri medicale victimei, precizează Infotrafic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”