UPDATE Infotrafic: Circulație în condiții de iarnă pe A2 București-Constanța și pe A3 București-Ploiești

UPDATE Infotrafic: Circulație în condiții de iarnă pe A2 București-Constanța și pe A3 București-Ploiești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că marți dimineață, după ora 6,00, se circula în condiții de iarnă pe autostrada A2 București - Constanța. De asemenea, în jurul orei 7,00 circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe autostrada A3 București - Ploiești, din cauza viscolului, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

* Județele Caraș-Severin, Mehedinți, Călărași și Constanța, sub atenționare Cod galben de ninsori și viscol; în restul țării, vânt și ninsori slabe

* UPDATE ORA 7.37 Infotrafic: Trafic îngreunat din cauza viscolului pe A3 București-Ploiești
Centrul INFOTRAFIC din IGPR informează că în jurul orei 7,00 circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe autostrada A3 București — Ploiești, din cauza viscolului.

Vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri, precizează sursa citată.

Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să nu se angajeze în depășiri riscante, să păstreze distanta în mers și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață.

* ORA 7.14 Infotrafic: Circulație în condiții de iarnă pe A2 București-Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că marți dimineață, după ora 6,00, se circula în condiții de iarnă pe autostrada A2 București — Constanța.

Potrivit sursei citate, pe segmentul dintre Fundulea și Lehliu al A2 vizibilitatea este sub 100 de metri, iar între Lehliu și Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC precizează că se acționează pentru deszăpezire și se împrăștie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență sporită, viteza redusă, să mărească distanța în mers între autovehicule și să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulație.

AGERPRES / (AS — editor: Marius Frățilă, editori online: Gabriela Badea, Andreea Lăzăroiu)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând data difuzării știrilor pe fluxul agenției.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria