UPDATE ISU: Circulația la metrou a fost reluată în regim normal

UPDATE ISU: Circulația la metrou a fost reluată în regim normal

Circulația la metrou a fost reluată, vineri, după ce a fost eliminată cauza fumului care s-a simțit la stațiile de metrou Unirii și Universitate, iar echipele de intervenție s-au retras.

* Defecțiuni la metroul bucureștean — cronologie (2008-2017)

* ISU: Cauza fumului la metrou — la circa 50 m de stația Unirii, către Universitate; s-au aprins contactori electrici

Cauza fumului la metrou ar fi aprinderea unor conectori electrici la 50-60 m de stația Unirii, către Universitate, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Sursa citată menționează că au intervenit salvatorii de la Metrorex cu stingătoare, iar incendiul a fost stins.

La stația de metrou Unirii nu sunt probleme, nu se degajă fum, iar stația nu este aglomerată, precizează ISUBIF. În urma incidentului nu s-au înregistrat persoane rănite.

În stația Unirii sunt difuzate mesaje audio pentru informarea călătorilor cu privire la faptul că metroul nu oprește în stația Universitate.

O avarie pe tunelul de metrou între stațiile Universitate și Unirii s-a produs, vineri, în urma căreia s-a simțit un ușor miros de fum, iar călătorii de pe peronul stației Universitate au fost evacuați, potrivit ISUBIF.

S-au trimis autospeciale la ambele stații de metrou. La fața locului a acționat Detașamentul Special de Salvatori. Trenurile de metrou circulă în ambele sensuri prin stația Universitate, dar fără a opri în stație.

Pompierii spun că se restricționează accesul în stația de metrou Universitate.

* ISU: A fost identificat locul de unde ieșea fum la metrou; nu există persoane rănite

Reprezentanții Metrorex au identificat vineri locul avariei în urma căruia s-a simțit miros de fum, în apropiere de stația Unirii, iar în urma incidentului nu există persoane rănite, anunță Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

* ISU: Fum la metrou între stațiile Universitate și Unirii; călătorii — evacuați

O avarie pe tunelul de metrou între stațiile Universitate și Unirii s-a produs, vineri, în urma căreia se simte un ușor miros de fum, iar călătorii de pe peronul stației Universitate au fost evacuați, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

S-au trimis autospeciale la ambele stații de metrou. Potrivit sursei citate, la fața locului acționează Detașamentul Special de Salvatori. Trenurile de metrou circulă în ambele sensuri prin stația Universitate, dar fără a opri în stație. Pompierii spun că se restricționează accesul în stația de metrou Universitate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...