UPDATE Marian Neacșu, în fața DNA, pentru a-l susține pe Dragnea: Nu e niciun fel de presiune

Mai mulți membri ai PSD, printre care și secretarul general Marian Neacșu, au venit luni dimineață în fața sediului DNA pentru a-și arăta susținerea față de președintele PSD, Liviu Dragnea, chemat la audieri de procurori, Neacșu afirmând că demersul lor nu este o formă de presiune.

Neacșu a declarat că i se pare "corect" ca în momentul în care un coleg de partid trece printr-un "moment greu" să fie sprijinit și să i se transmită astfel un mesaj de susținere.

"Nu mi se pare că este în impas (Liviu Dragnea, n.r.), dar mi se pare corect ca în momentul în care un bun coleg de-al nostru — și nu este vorba de orice coleg, ci de președintele partidului — trece printr-un moment greu, pentru că o chemare la o instituție a statului de factura asta nu este un moment ușor pentru nimeni, mi s-a părut normal să venim să-i acordăm mesaj de susținere", a spus Neacșu.

În opinia, Liviu Dragnea nu ar avea motive de îngrijorare să se întâlnească cu procurorii DNA, menționând totodată că liderul PSD nu are cunoștință despre acțiunea de susținere a sa.

"Mi-e greu să mă pronunț, eu aș spera că nu are motive de îngrijorare. (...) Nu știu ce calitate are, probabil că și domnia sa va afla în ce calitate este chemat aici. (...) Ne-am întâlnit ieri la manifestarea tineretului social-democrat și acolo am decis ca astăzi să fim prezenți alături de președintele nostru", a precizat Neacșu.

Întrebat despre cum crede că acțiunea membrilor PSD va fi privită în exteriorul țării, Marian Neacșu a răspuns că manifestarea nu poate fi catalogată ca o formă de presiune.

"Care este problema la Comisia Europeană, la Bruxelles? Faptul că noi am venit să susținem președintele nostru, care în momentul acesta va veni să se prezinte în fața unui organ de cercetare, nu văd nimic anormal în lucrul asta. Nu e niciun fel de presiune, noi vom avea o manifestare cât se poate de liniștită și de pașnică", a explicat Neacșu.
La DNA au mai venit vicepremierul Paul Stănescu, deputații Claudiu Manda și Andreea Cosma.

Potrivit unor surse judiciare, liderul PSD a fost citat în dosarul privind compania Tel Drum.

AGERPRES/(autor: Sorin Blada, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

Citiți și:

Liviu Dragnea, la DNA

Claudiu Manda: Am venit să-l susțin pe Liviu Dragnea, nu să creăm presiune

Omul de afaceri Marian Fișcuci, la DNA


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

3 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

4 ULTIMA ORĂ România are cea mai abruptă creștere a curbei de infectare cu coronavirus din Europa de Est

5 VIDEO Ascultați-l pe Dorneanu ce tupeu de borfaș are! Se apără cu tatăl vitreg al lui Tăriceanu, turnătorul Da…