UPDATE Mehedinți: Un muncitor a decedat sub malul de pământ sub care a fost prins

UPDATE Mehedinți: Un muncitor a decedat sub malul de pământ sub care a fost prins

UPDATE ORA 10.32 Unul dintre cei trei muncitori acoperiți, miercuri, de un mal de pământ a decedat, echipele de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți reușind, însă, să salveze viața a celorlalți doi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Mona Voicu, a declarat pentru AGERPRES că persoana în vârstă de 46 ani a fost transportată deja pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, iar tânărul de 27 de ani, care prezintă semne vitale, va fi scos în următoarele minute și va primi asistență medicală de urgență.

"Pentru cel de-al treilea muncitor, în vârstă de 50 de ani, nu se mai poate face nimic. El a decedat sufocat sub malul de pământ care l-a acoperit", a precizat Voicu.

El a mai spus că la fața locului se află lucrători de poliție și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă care au demarat deja o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

ORA 09.45 Mehedinți: Trei muncitori care lucrau la o canalizare, prinși sub un mal de pământ

Un echipaj SMURD al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți acționează pentru salvarea a trei muncitori prinși miercuri dimineața sub un mal de pământ.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Mona Voicu, a declarat pentru AGERPRES că aceștia lucrau la execuția unei canalizări în cartierul Aluniș al municipiului Drobeta Turnu Severin.

"În acest moment, lucrătorii noștri au reușit să scoată de sub pământ un bărbat de 46 de ani. Îl vom trimite la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin", a precizat Voicu.

Potrivit sursei citate, celelate două persoane sunt încă acoperite de pământ, intervenția salvatorilor fiind foarte dificilă din cauza spațiul îngust al șanțului la care săpau.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...