UPDATE O fetiță de un an și bunica ei, strivite de un TIR, într-un accident rutier la Salonta

UPDATE O fetiță de un an și bunica ei, strivite de un TIR, într-un accident rutier la Salonta

O fetiță de un an și patru luni și bunica acesteia, în vârstă de 57 de ani, au fost strivite sub greutatea unui tir încărcat cu pietriș, care s-a răsturnat într-o curbă în municipiul Salonta, conform unui comunicat al IPJ Bihor.

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Cîlnic, județul Alba, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu remorcă, dinspre centrul municipiului către localitatea Tinca, ajungând pe drumul județean 795, într-o curbă periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la configurația drumului și a pierdut controlul asupra ansamblului. TIR-ul s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare, în cădere strivind o femeie de 57 de ani și minora de 1 an și 4 luni, ambele din Salonta, care se aflau pe acostamentul părții carosabile.

În urma accidentului rutier, femeia de 57 de ani și minora au suferit leziuni care le-au provocat decesul, a precizat sursa citată. Totodată, conducătorul ansamblului de vehicule și o femeie de 31 de ani, din Oradea, pasageră în autotren, au suferit leziuni ușoare, fiind transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului, se mai arată în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 De unde vine expresia „Pe vremea lui Pazvante“. Filă întunecată din istoria Principatelor Române

3 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice

4 Voi realizați că povestea asta este adevărată, s-a întâmplat în realitate?

5 Trebuie să citiți neapărat asta ca să vă dați seama în ce lume falsă trăim...