UPDATE Poliția britanică verifică informațiile privind prezența unui pachet suspect la aeroportul Heathrow

UPDATE Poliția britanică verifică informațiile privind prezența unui pachet suspect la aeroportul Heathrow

Poliția britanică verifică informațiile cu privire la existența unui bagaj suspect la aeroportul Heathrow din Londra, incident care a provocat vineri închiderea pentru scurt timp a unuia dintre terminale, transmite Reuters.

''Lucrăm cu terminalul 3 de la Heathrow în urma informațiilor privind un obiect suspect detectat de dispozitivele cu raze X'', se menționează într-o declarație a poliției metropolitane londoneze.

Anterior, o purtătoare de cuvânt a aeroportului Heathrow anunțase că mai multe zboruri de pe terminalul 3 au fost suspendate din cauza unei probleme de securitate.

Conform cotidianului The Sun, suspendarea zborurilor de pe terminalul 3 ar fi fost cauzată de prezența unui pachet suspect. O purtătoare de cuvânt a poliției a confirmat informațiile despre un pachet suspect la ora locală 07:59 (06:59 GMT).

Heathrow este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, iar terminalul afectat de incidentul de vineri deservește în general zboruri intercontinentale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani