UPDATE Prahova: Fiul lui Victor Ponta, transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din București

UPDATE Prahova: Fiul lui Victor Ponta, transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din București

Fiul fostului premier Victor Ponta va fi transferat de la spitalul din Ploiești la Spitalul Bagdasar Arseni din București, după ce s-a accidentat la cap, vineri, în timpul unui meci de rugby care se desfășura pe stadionul din orașul prahovean Băicoi.

Surse medicale au declarat că Andrei Ponta va fi transferat cu o ambulanță de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Prahova: Fiul lui Victor Ponta, accidentat la un meci de rugby; el a fost dus la spital cu traumatism cranian

Fiul fostului premier Victor Ponta a fost dus, vineri, de urgență la spital, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby care se desfășura pe stadionul din orașul prahovean Băicoi.
Surse medicale au confirmat, pentru AGERPRES, că Andrei Ponta, în vârstă de 13 ani, a fost dus la Spitalul Județean Ploiești pentru îngrijiri și investigații medicale, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby, copilul fiind conștient.

Conform surselor citate, fiul lui Victor Ponta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu amnezie, în sensul că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, și este posibil, ca într-o primă fază, să își fi pierdut conștiența, însă ulterior și-a revenit.

Un al doilea băiat, în vârstă de 14 ani, s-a accidentat în timpul aceluiași meci, el fiind dus la spital cu traumatism de coloană cervicală, au precizat sursele medicale.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei faze de joc, pe stadionul din Băicoi desfășurându-se turneul final U14, faza grupelor, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali ai clubului Aurora Băicoi.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră