UPDATE Prahova: Persoana care a căzut în gol aproximativ 100 de metri a decedat; salvatorii îi coboară pe cei care o însoţeau

UPDATE Prahova: Persoana care a căzut în gol aproximativ 100 de metri a decedat; salvatorii îi coboară pe cei care o însoţeau

Persoana care a căzut duminică seara în gol aproximativ 100 de metri a decedat, salvatorii montani care au ajuns la locul producerii evenimentului coborându-i pe cei care însoţeau victima, a informat Salvamont Prahova.

"Salvatorii montani au ajuns la locul producerii evenimentului nefericit şi confirmă faptul că victima nu este în viaţă. Acum o să coboare cu cele trei persoane ce însoţeau victima", au anunţat reprezentanţii Salvamont Prahova.

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, persoana a căzut în gol aproximativ 100 de metri din Brâna Aeriană din Bucegi, o echipă de prim-răspuns îndreptându-se spre Vâlcelul Policandrului.

"Echipa de suport este pregătită de intervenţie. Din informaţiile primite de la persoanele care însoţeau victima, aceasta nu ar mai fi în viaţă. Dacă salvatorii montani din echipa de prim-răspuns confirmă, acţiunea de recuperare a corpului victimei se va desfăşura în cursul zilei de mâine", au informat cei de la Salvamont Prahova.

* ORA 19:43 Prahova: Accident deosebit de grav în Bucegi; o persoană a căzut aproximativ 100 de metri în gol

Un accident deosebit de grav a avut loc, duminică seară, în masivul Bucegi, o persoană căzând în gol aproximativ 100 de metri, cei care o însoţeau spunând că victima nu ar mai fi în viaţă.

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova , o persoană a căzut în gol aproximativ 100 de metri din Brâna Aeriană din Bucegi, o echipă de prim-răspuns îndreptându-se spre Vâlcelul Policandrului.

"Echipa de suport este pregătită de intervenţie. Din informaţiile primite de la persoanele care însoţeau victima, aceasta nu ar mai fi în viaţă. Dacă salvatorii montani din echipa de prim-răspuns confirmă, acţiunea de recuperare a corpului victimei se va desfăşura în cursul zilei de mâine", se arată în postarea Salvamont Prahova. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom