UPDATE PTB: Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou, reținută; se cere arestarea preventivă pentru 30 de zile

UPDATE PTB: Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou, reținută; se cere arestarea preventivă pentru 30 de zile

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus miercuri punerea în mișcare a acțiunii penale față de femeia care a împins o tânără pe linia de metrou în stația Dristor I, pentru infracțiunile de omor calificat și tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București în vederea luării măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

La data de 12 decembrie, în jurul orei 15,35, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata Ș.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație, arată anchetatorii.

În aceeași zi, în jurul orei 19,54, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Dristor 1, inculpata a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acțiuni, victima a fost lovită de trenul ce intra în stație și a decedat, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.

Femeia bănuită că ar fi împins o tânără pe linia de metrou, reținută de procurori (surse)

Femeia bănuită că ar fi împins marți seara o tânără pe linia de metrou în stația Dristor I a fost reținută pentru 24 de ore, printr-o ordonanță a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au declarat miercuri surse judiciare.

Potrivit surselor citate, femeia este cercetată pentru omor și tentativă la omor, după ce tânăra împinsă a murit.

În cursul nopții de marți spre miercuri, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat-o pe femeia în vârstă de 36 de ani și au condus-o la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Poliția Capitalei a anunțat că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au audiat-o pe femeie până dimineață.

Femeia de 36 de ani ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou în stația Costin Georgian, însă aceasta nu a pățit nimic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante