UPDATE Răspunsul lui Trump la întrebarea dacă SUA vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

UPDATE Răspunsul lui Trump la întrebarea dacă SUA vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Întrebat duminică de ziariști dacă Statele Unite ale Americii vor lansa un atac asupra Coreii de Nord, după ce Phenianul a declarat că a testat o bombă cu hidrogen, președintele american Donald Trump a răspuns: "Vom vedea", relatează dpa.

Trump a răspuns întrebării unui reporter în timp ce ieșea dintr-o biserică din Washington. Președintele american urmează să aibă o reuniune cu echipa sa de securitate națională având ca temă situația din Coreea de Nord, amintește dpa.

Anterior, Trump a anunțat pe Twitter că Phenianul a efectuat un test nuclear de proporții și a scris că declarațiile și acțiunile Coreii de Nord continuă să fie foarte ostile și periculoase pentru Statele Unite.

În tweet-uri succesive, Trump a acuzat Coreea de Nord că este un stat infractor care a devenit o amenințare uriașă și un motiv de stânjeneală pentru China, "care încearcă să ajute, dar fără prea mare succes".

Trump nu a uitat nici Coreea de Sud, despre care a spus că află și ea acum că discuțiile de detensionare cu Coreea de Nord nu vor funcționa și a încheiat cu cuvintele "ei (autoritățile de la Phenian) înțeleg un singur lucru!", fără alte precizări.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Mai există DNA?

3 Așa o fi?

4 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

5 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri