UPDATE Se circulă în condiții de ceață pe tronsonul București-Fundulea al A2; vizibilitate sub 50 de metri pe alocuri

UPDATE Se circulă în condiții de ceață pe tronsonul București-Fundulea al A2; vizibilitate sub 50 de metri pe alocuri

Traficul rutier pe autostrada A2, pe tronsonul București - Fundulea, se desfășoară în condiții de ceață, sâmbătă seara, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri, informează un comunicat remis AGERPRES de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, în condiții similare se circulă și pe autostrada A1 București — Pitești, între kilometrii 17 și 32, dar și în județul Teleorman, pe DN6(E70).

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting referitoare la ceață, valabilă până la ora 23,00, pentru județele Ilfov, Giurgiu și Călărași.

Pe timp de ceață, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanței în mers și folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce privește autostrăzile trebuie respectate și alte reguli specifice, polițiștii recomandându-le conducătorilor auto să nu oprească pe benzile de circulație și pe banda de urgență.

Totodată, în cazul unei pene sau defecțiuni tehnice, polițiștii recomandă pornirea luminilor de avarie, echiparea cu vesta reflectorizantă, scoaterea pasagerilor din autovehicul în afara părții carosabile și amplasarea triunghiurilor reflectorizante, unul după celălalt, la distanțe mai mari, se mai menționează în comunicatul de presă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...