UPDATE Secretarul general al Guvernului, audiat aproximativ patru ore la DNA

UPDATE Secretarul general al Guvernului, audiat aproximativ patru ore la DNA

UPDATE ORA 18.52 Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, a fost audiat, joi, aproximativ patru ore, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul privind Ordonanța 13.

La ieșirea din sediul instituției, Mihai Busuioc a precizat că nu poate face declarații cu privire la acest caz deoarece este un dosar în curs de cercetare.

Întrebat dacă i-ar fi spus premierului Sorin Grindeanu că Ordonanța 13 are toate avizele, Busuioc a răspuns că "stenograma ședinței este publică".

Potrivit unor surse judiciare, Busuioc a fost audiat în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări cu privire la Ordonanța de Urgență a Guvernului numărul 13/2017.

ORA 15.13 Secretarul general al Guvernului, la DNA (surse)

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat de procurori în dosarul privind OUG 13, au precizat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Busuioc urmează să fie audiat în calitate de martor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”